Frist: 1. feb.
(: )

Barnehagelærer/styrer i familiebarnehager i Oslo

Maurtua private familiebarnehage har ledig 100% stilling for barnehagelærer/styrer til småbarnsavdelinger fra 01.08.2020

Vi ser etter en positiv og motivert barnehagelærer/styrer til 1-3 års-avdeling som ønsker å jobbe tett på faget, som kan se mennesker i alle aldre, er glad i barn, liker team-arbeid og ønsker å videreutvikle tilbudet i Maurtua familiebarnehage.

Maurtua ønsker at du er en aktiv del av barnehagens lederteam og bidrar til kompetanseheving i familiebarnehagen. Viktig at alle barn, foreldre og ansatte føler seg sett hver eneste dag og at du møter alle med varme og respekt.

Familiebarnehagen har 24 plasser for barn fra 1 - 3 år, fordelt på 3 avdelinger med 2 assistenter på hver avdeling. To av avdelingene ligger på Risløkka og den siste avdelingen ligger på Veitvet. Alle 3 avdelingene ligger i bydel Bjerke i Oslo.

I år deltar Maurtua i et prosjekt med Oslo MET, der målet er at barnehagen skal jobbe tett og konkret opp mot fagområdene ”Kunst, kultur og kreativitet” og ”Barns medvirkning”. Det er assistentene som gjør den daglige jobben, fordi det er de som er tilstede hver dag og hele dagen. Utgangspunktet for vår barnehage er trivsel i jobben, tilstedeværelse og trygghet for barn og tilknytning til hverandre.

Ruth Lillebekk er stolt og aktiv eier av familiebarnehagene som startet opp i 1996. Det er viktig for Maurtua å bruke den nære relasjonen mellom foreldre, medarbeidere, barnehagelærer/styrer og eier for alt det er verdt. Den gir oss motivasjonen til å stå på sammen til det beste for barna i Maurtua.

Maurtua håper stillingen er av interesse og ser frem til god respons!

Send søknad på e-post