Frist: 16. des.

Barnehagelærer søkes for vikariat

Vi trenger nå en barnehagelærer til et års vikariat.

Da en av våre barnehagelærere skal ut i mammapermisjon søker vi nå etter hennes erstatter. Stillingen er ledig omgående, og senest fra 02.01.2019, og vikariatet vil være i 100% og vare 1 år (med mulighet for forlengelse).

Den vi søker er en engasjert barnehagelærer som liker å holde seg oppdatert, en som liker å være ute, er opptatt av bærekraftig utvikling og brenner for å gi barn gode hverdagsopplevelser.

Stillingen vil betegnes som barnehagelærer 2, og du vil jobbe i et team på 4 voksne - 2 fagarbeidere og 1 barnehagelærer (pedagogisk leder) i tillegg til deg.

Personlige egenskaper som engasjert, ansvarsbevisst og lojal vil bli vektlagt. Du må inneha en bachelor som barnehagelærer, men er du under deltidsutdanning kan du bli vurdert.

Politiattest av nyere dato må fremvises i forkant av ansettelse.

For ytterligere opplysninger om stillingen - ring styrer Vera Bue, eller ass. styrer Victoria Brynildsen på tlf. 48449255. Søknad sendes på epost til Åkebakke barnehage.

Send søknad på e-post