Barnehagelærer-pedagogisk leder på Jessheim

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Ledig fast stilling som barnehagelærer-pedagogisk leder

Sørholtet barnehage søker nå en barnehagelærer/pedagogisk leder i fast 100 % stilling fra 1. novmber 2020.

Deg vi søker:

* Du må ha godkjent utdannelse som førskolelærer/barnehagelærer.

* Du som har evne til å ivareta barn både enkeltvis og i gruppe, har stor omsorgsevne og er god til å kommunisere med barn.

* Du erkjenner at du har en av verdens viktigste jobber, og at du er en viktig rollemodell for barna i barnehagen.

* Du har et etablert pedagogisk grunnsyn, brennende engasjement for faget og de barna du har rundt deg.

* Du som har et bevisst forhold til personalledelse og foreldresamarbeid, og syns det er spennende å jobbe sammen med flere fagpersoner.

* Du syns det er gøy å jobbe i team, og trigges av tanken om at sammen er vi bedre.

* Du har gode samarbeidsegenskaper, er fleksibel, ansvarsfull, løsningsorientert, med stå-på-innstilling og godt humør.

Kjenner du deg igjen,  så kanskje du og dine interesser passer her hos oss?

Om du har spørsmål om stillingen er du hjertlig velkommen til å ta kontakt med daglig leder; Marit Edseth.

Søknad med cv sendes på e-post til : [email protected] eller pr. post til Sørholtet barnehage, Krusesvingen 12, 2068 Jessheim.

Vitnemål, attester og opplysninger om referanse tas med til et eventuelt intervju.

Tilfredsstillende politiattest må fremlegges før ansettelse.

For mer opplysninger om barnehagen se vår hjemmeside: www.sorholtet.no.

Send søknad på e-post