Frist: 28. juni

Barnehagelærer, Kattugla Steinerbarnehage Oslo

Barnehagelære i Kattugla Steinerbarnehage, Oslo

KATTUGLA STEINERBARNEHAGE -

På Holmen i Oslo søker pedagog.

KATTUGLA HAR LEDIGE STILLING SOM STEINER PEDAGOG/ BARNEHAGELÆRER MED INTERESSE FOR STEINERPEDAGOGIKK I 100% STILLING FRA HØSTEN 2019. Kattugla Steinerbarnehage er en barnehage med engasjerte foreldre, motiverte ansatte og flotte barnehagelokaler med et flott uteområde. Barnehagen ligger i Arnebråtveien 110 på Holmen i Oslo. Vi er en stiftelse. Barnehagen har 54 barn fordelt på fire avdelinger: to avdelinger med 9 barn fra 1-3 år og to avdelinger med 18 barn fra 3-6 år. Åpningstid fra klokken 7.45 – 16.30. Vi søker Steinerpedagog/barnehagelærer til aldersblandet gruppe fra 3-6 år.

Fra deg ønsker vi oss:

·       Evne til å se og vilje til å lytte til barn, foreldre og medarbeidere med omsorg og respekt

·       God samarbeidsevne

·       Engasjement, initiativ og løsningsorientering

·       Fleksibilitet, humor og generøsitet

·       Åpenhet

·       Pedagogisk teft

·       Bevist forhold til det å være en naturlig, voksen rollemodell for barn

·       Ønske om å utvikle deg selv som person

·       Glede over praktisk og kreativt arbeide ute og inne.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med fokus på faglig kompetanseheving og utvikling, og søker en person som kan være med å styrke og berike dette.

Vi legger stor vekt på personlig egnethet og relasjonskompetanse i forhold til barn, foreldre og medarbeidere. Tiltredelsestidspunkt etter avtale.

Søknad med CV og referanser sendes elektronisk til:

.

Søker må kunne fremlegge politiattest.

For spørsmål, kontakt daglig leder Romina Yttesen på tlf: 92469459. Søknadsfrist 28. juni 2019.

Send søknad på e-post