Barnehagelærer, fast 100% stilling

19 engasjerte medarbeidere venter på den rette barnehagelæreren.

Som pedagog hos oss vil du være en del av en pedagoggruppe på 7. For oss er positivt engasjement en forutsetning, og vi søker deg som har både Gnist, Glød og Glede, og som vil bidra til barnehagens gode kvalitet.

Gode norskkunnskaper er en forutsetning, søkere med annet morsmål må kunne dokumentere gode språkferdigheter. Personer med et annet førstespråk enn norsk må ha oppnådd nivå A2 på delprøven i skriftlig framstilling og nivå B1 på delprøvene i leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon.

Vi krever:

· Godkjent barnehagelærerutdanning og/eller annen relevant utdanning (utdanning fra utlandet må være godkjent av Udir, NOKUT-oversettelse er ikke tilstrekkelig)

· God norskkunnskaper (søkere med annet morsmål må ha bestått norskprøve, nivå B)

· Fordypning i utefag (stillingen innebærer ansvar for en utegruppe. Dette innebærer at man må være ute store deler av dagen 3 d/uke)

· Evne til å bidra til pedagogisk utvikling i barnehagen. Du er nytenkende og ser muligheter framfor begrensninger. Vi forventer faglig engasjement og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

· Godkjent politiattest som fremvises før tiltredelse

Godkjent barnehagelærerutdanning og/eller annen relevant utdannelse er en forutsetning. Søkere uten formell kompetanse vil ikke bli vurdert. For stillingen vil personlig egnethet, ansvarsbevissthet, initiativ, faglig engasjement og gode samarbeidsevner bli vektlagt.

Vi tilbyr:

· Tiltredelse etter avtale

· Et godt arbeidsmiljø med fokus på faglig utvikling, mye omsorg og humor, og også konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger.

· Fri jul og påske (avspasering)

Krav til kompetanse

• Barnehagelærer
  • Fordypning i utefag