Barnehagelærer 2

Barnehagelærer 2 - vikariat 60 %

Barnehagelærer 2 - liten base (0 - 3 år) - vikariat

Har du lyst til å jobbe i naturbarnehage?

Vi søker en motivert og dyktig barnehagelærer 2 i 60 % vikariat i minimum ett år med ansettelse så snart som mulig. Du vil jobbe på 0 - 3 års base med 9 barn.

Vi er en privat naturbarnehage som drives med utvidet formålsparagraf. Vi har til sammen 27 barn, 9 barn på liten base (0 - 3 år) og 18 barn på stor base (3 - 6 år).

Vi søker deg som trives med å jobbe med de minste barna, og som trives like godt ute som inne. Du må være interessert og engasjert, og kunne jobbe i team.

Vi lover en innholdsrik og interessant hverdag, hyggelige kolleger og en arbeidsplass der du i stor grad er med på å utforme og utvikle barnehagen.

Menn oppfordes til å søke.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Ingvild Anthonisen på tlf 934 26805 om du har spørsmål.

Søknad med CV sendes post@brekkenaturbarnehage.no

Send søknad på e-post