Barnehagelærer 100% stilling

Friluftsglad barnehagelærer søkes til veletablert privat barnehage i Oslo vest.

Fossekallen barnehage har eksistert i de nåværende lokalene siden 1988. Vi er en basebarnehage med 27 barn i alderen 1 -6 år, 9 småbarn og 18 store.

Barnehagen holder til i lyse fine lokaler i første etasje i et bolighus. Nærområdet består av småhusbebyggelse. Vi har et stort friområdet rett utenfor gjerdet, dette brukes flittig både sommer og vinter.

Vi er opptatt av trygghet og sikkerhet for barna våre. Circle of Security er et av arbeidsredskapene vi bruker.

Våre satsningsområder er uteliv, sang (Vi er en "Syngende barnehage"), forming og språk.

Barnehagen har et stabilt personale og mange voksne med lang erfaring. Arbeidsoppgavene består i planleggning, gjennomføring og evaluering av det pedagogiske arbeidet sammen med resten av lederteamet. Ansvar for veiledning og deltagelse på ledermøter. Bidra til utviklingsarbeid og kompetanseheving i barnehagen. Samarbeid med eksterne instanser som helsestasjon og barnevern ved behov.

Kvalifikasjoner: Utdannet barnehagelærer (utdanning fra utlandet må være godkjent av UDIR).            Bestått Norsk B2 prøve. Gyldig politiattest må fremvises ved oppstart.

Vi ønsker en positiv og kreativ person, gjerne mann, med gode kommunikasjons og samarbeidsevner.        Du må være sosialt trygg og utadvent og kunne jobbe strukturert og målrettet.

Vi kan tilby et stabilt arbeidsmiljø. Styrer i 100% stilling. Frisk luft og rolige omgivelser nær skog og mark. God pensjonsordning i KLP. 4 planleggningsdager pr år. Lønn tilsvarende Oslo kommunes regulativ.

Stillingen er et engasjement med mulighet for forlengelse. Søknadsfrist snarest

Send søknad på e-post