Frist: 30. juni

Barnehagelærer 100% fast stilling

Vi søker etter en barnehagelærer med et brennende engasjement for arbeid med barn, og som ønsker å bli del av en unik og fantastisk arbeidsplass

Som barnehagelærer i Flåklypa vil du bli en del av et arbeidsmiljø som brenner for jobben sin. Du får en personalgruppe som er stabil og profesjonell, og barnehagen generelt har et unikt samhold. Du vil bli med i en ledergruppe som har et tett og godt samarbeid, hvor jevnlige ledermøter og personalmøter sørger for god kontinuitet. Vi er alltid på jakt etter å utvikle oss, og ser muligheter fremfor begrensinger. Hos oss er det gode muligheter for å iverksette gode ideer og planer.
Barnehagen innfrir ny bemanningsnorm fra 1/8-19, og skjerpet pedagognorm fra 1/8-18.

Arbeidsoppgaver
  • Gjennom tett samarbeid bidra til at avdelingen følger de pedagogiske rammene knyttet opp til rammeplanen og barnehageloven
  • Bidra til å holde avdelingen faglig oppdatert,
  • Planlegge barnehagehverdagen sammen med avdelingen
  • Dokumentere planer, arbeidsprosesser og rutiner
  • Foreta foreldresamtaler, ha en tett og god samarbeidstone med foreldrene.
  • Skape et godt team samspill på avdelingen, hvor man spiller hverandre gode
  • Se hvert enkelt barn, og til enhver tid ha god oversikt over barnegruppen
Kvalifikasjoner / Utdanning
  • Godkjent barnehage/førskolelærer
  • Høyskole/Universitetsutdannelse
Egenskaper
  • Gode samarbeidsegenskaper, samtidig være tøff nok til å gjennomføre beslutninger
  • God faglig leder og veileder
  • Selvstendig og løsningsorientert med gjennomføringsevne
  • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Er engasjert i barnehagens satsningsområder: Ernæring, fysisk aktivitet, nærmiljøet og Barns sosiale utvikling
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
Vil tilbyr
  • Fast ansettelse, i en 100% stilling
  • Lønn etter avtale
  • Gunstig pensjonsordning
  • Varmmat hver dag
  • Innbydende, moderne lokaler
  • Sosiale goder, julebord, sommerfester, og jobbturer
  • En barnehage som har god og stabil økonomi, engasjerte eiere og foreldre som er blant landets mest fornøyde, ref. barnehageundersøkelsen i 2018, med høy dugnadsånd.

Ønsket tiltredelse er 29.07.2019

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon eller spørsmål til stillingen.

Send søknad på e-post