Frist: Snarest

Barnehagelærer 100 % fast stilling

Barnehagelærer fast 100 %

Vardåsen barnehage er en privat barnehage med 4 avdelinger. Vi har 64 barn i alderen 1-6 år. Barnehagen ligger idyllisk og sentralt til på Vardåsen i Asker kommune, mellom Asker sentrum og Lierskogen. God offentlig kommunikasjon til Asker og Heggedal. Vi har et flott uteområde med skog, kupert terreng og flotte turmuligheter.
________________________________________________________________________________________

Barnehagelærer fast 100%

Vi søker en barnehagelærer som gjennom sitt engasjement og faglighet klarer å få frem det beste i sine medarbeidere, slik at vi gir barna de beste mulighetene hver dag i barnehagen.

Personalet i barnehagen har høy faglighet og ønsker å utvikle seg videre til det beste for barna. Barna skal få gode minner, trygghet og kunnskap med seg i ryggsekken når de skal ut i skolen og den store verden.

Vi trenger deg som har høy arbeidskapasitet, god helse og trives i et arbeidsmiljø med mye glede og humor.

Fokuset til barnehagen er sosial kompetanse og realfag. Leken står sterkt i vår barnehage, og vi jobber aktivt for at barna skal få oppleve gode relasjoner og vennskap med barn og voksne.

Kvalifikasjoner:

• 3-årig barnehagelærerutdanning (Har du tatt utdanningen din i utlandet, ønsker vi en kopi av godkjent barnehagelærerutdanning fra Utdanningsdirektoratet vedlagt i søknaden).
  • Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper
  • Datakunnskap
  • Personlig egnethet vektlegges

I tillegg til fem ukers ferie, får du fri jul og påske.

Vitnemål, attester og minimum to referanser skal legges ved søknaden

Politiattest fremlegges ved tiltredelse

Krav til kompetanse: