Frist: 4. april

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Sørholtet barnehage på Jessheim

…Nå har vi endelig jobb til deg som vil utgjøre en forskjell!

Sørholtet barnehage er en privat andelsbarnehage med 4 avdelinger med plass til 80 barn. Vi har to småbarnsavdelinger (0-3 år) og 2 storbarnsavdelinger (3-6 år). Vi har et flott bygg med høy standard, i midten ligger Tusenfryd – et stort fellesrom med mange muligheter, og kjøkken med egen kokk. Ute har vi en stor, godt opparbeidet, lekeplass, og vi har egen skogplass med lavvo og gapahuk i nærmiljøet.

Vi er en nonprofitt barnehage, og har god økonomi hvor midlene går til barnas gode. Personalgruppen vår er engasjert, faglig allsidig, bevisst og aktiv.

Temaene vi vektlegger er relasjoner, lek og livsmestring og helse.

Vi tilbyr gode lønns- og arbeidsvilkår, vi følger PBL sin tariff og pensjonsordning.

Sørholtet barnehage søker nå en Barne- og ungdomsarbeider i fast stilling fra 1. juni 2018.

Deg vi søker:

* Du må ha fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfaget.
* Du som har evne til å ivareta barn både enkeltvis og i gruppe, har stor omsorgsevne og er god til å kommunisere med barn.
* Du erkjenner at du har en av verdens viktigste jobber, og at du er en viktig rollemodell for barna i barnehagen.
* Du har et brennende engasjement for faget og de barna du har rundt deg.
* Du syns det er gøy å jobbe i team, og trigges av tanken om at sammen er vi bedre.
* Du har gode samarbeidsegenskaper, er fleksibel, ansvarsfull, løsningsorientert, med stå-på-innstilling og godt humør.
* Du har evne til å være i utvikling og være opptatt av kontinuerlig forbedring.
* Du må være et godt forbilde og er bevisst egne holdninger og handlinger.

Kjenner du deg igjen, så kanskje du og dine interesser passer inn her hos oss?

Mennn oppfordres til å søke. Søknadsfrist: 04.04.2018

Om du har spørsmål om stillingen, eller barnehagen vår, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med daglig leder, Marit Edseth. Se evt, også vår hjemmeside for mer informasjon: www.sorholtet.no .

Søknad med Cv, vitnemål, attester og referanser sendes til:

Sørholtet barnehage v/ Marit Edseth på epost: styrer@sorholtet.no eller pr. post til Krusesvingen 12, 2068 Jessheim

Send søknad på e-post