Frist: Snarest

Barne- og undomsarbeider/fagarbeider 100 % stilling vikariat/fast stilling

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Søker varm og engasjert barne- og ungdomsarbeider/fagarbeider.

Vardåsen Barnehage er en privat barnehage med 4 avdelinger og 65 barn i alderen 1-6 år. Barnehagen ligger sentralt og idyllisk til på Vardåsen i Asker kommune, mellom Asker sentrum og Lierskogen. God offentlig kommunikasjon til Asker og Heggedal. Vi har et flott uteområde med skog, kupert terreng og flotte turmuligheter.

Barne- og ungsomsarbeider/fagarbeider 100% vikariat/fast.

Vi søker en barne- og ungdomsarbeider/fagarbeider som gjennom sitt engasjement og faglighet klarer å få frem det beste i samarbeid med sine medarbeidere, slik at vi gir barna de beste mulighetene hver dag i barnehagen.

Personalet i barnehagen har høy faglighet og ønsker å utvikle seg videre til det beste for barna. Barna skal få gode minner, trygghet og kunnskap med seg i ryggsekken når de skal ut i skolen og den store verden.

Vi trenger deg som har høy arbeidskapasitet, god helse og trives i et arbeidsmiljø med mye glede og humor.

Fokuset til barnehagen er sosial kompetanse og realfag. Leken står sterkt i vår barnehage, og vi jobber aktivt for at barna skal få oppleve gode relasjoner og vennskap med barn og voksne.

Kvalifikasjoner:

- Fagbrev barne- og ungdomsarbeider

- Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper

- Datakunnskap

- Personlig egnethet vektlegges

I tillegg til fem ukers ferie, får du fri jul og påske

Vitnemål, attester og minimum to referanser skal legges ved søknaden

Politiattest fremlegges ved tiltredelse

Krav til kompetanse: