Assisterende daglig leder

Prestelva barnehage søker ASSISTERENDE DAGLIG LEDER

Prestelva barnehage søker ny assisterende daglig leder i 100% fast stilling.

Arbeidsoppgaver:

• Lede barnehagen i samsvar med lover og forskrifter
  • Administrerende oppgaver
  • Personalansvar
  • Pedagogisk ansvar
  • Kundeoppfølging

Vi søker personer med følgende kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

Du må være barnehagelærerutdannet. Du må ha evne til å ta lederansvar, ha gode lederegenskaper og bidra aktivt i lederteamet. Du må bidra til kompetanseutvikling hos avdelingspersonalet, ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, stor arbeidskapasitet, evnen til å være fleksibel og må kunne arbeide selvstendig. Kvalifikasjoner på digitale verktøy er en fordel. Vi vektlegger personlig egnethet og livserfaring, gode referanser samt positivt inntrykk fra intervju.

Vi tilbyr:

• Lønn etter PBL tariff
  • Pensjonsordning
  • Spennende utfordringer i en barnehage i utvikling med et godt faglig og mellommenneskelig miljø.

Tiltredelse etter avtale.

Nærmere opplysning om stillingen får en ved å henvende seg til daglig leder Oddrunn Kvammen på telefon 95262141. For mer info om barnehagen kan en gå inn på hjemmesiden: http//www.prestelvabarnehage.no

Søknadsfrist er 19.oktober 2018

Søknad sendes på e-post til: post@prestelvabarnehage.no eller pr.post til: Prestelva barnehage, Møllenbakkveien 1, 8403 SORTLAND. CV og kopi av vitnemål vedlegges. Referanser bes oppgitt.

Send søknad på e-post