2 pedagogiske ledere i 100 % stilling på småbarnsavdeling

Ettersom vi skal utvide barnegruppen på småbarnsavdelingen vår søker vi etter to pedagogiske ledere i hver sin 100 % stilling. Avdelingen vil fra høsten ha 12 barn og 4 ansatte.

I Ulvestua barnehage ønsker vi at barna skal få utvikle seg i et miljø som er preget av lek, glede, humor, gode relasjoner, vennskap og trygghet. Vi har natur og uteliv som satsningsområde og ønsker at alle barn skal oppleve glede over å være ute gjennom alle årstidene. Vi tilbyr derfor mange spennende aktiviteter som blant annet ski, skøyter, ridning og pilketurer, og har gangavstand til staller, spennende skogsområder og skiløype rett utenfor gjerdet.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
  • Godkjent utdanning som barnehagelærer/førskolelærer. Utdanning fra utlandet må være godkjent av UDIR.
  • Bestått norskprøve 3 eller Bergenstesten, skriftlig og muntlig. Dokumentasjon vedlegges søknad
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
  • Gyldig politiattest som ikke er eldre enn 3 måneder må fremlegges før tiltredelse

Vi søker barnehagelærere som:
  • Har gode lederegenskaper
  • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, samt relevant arbeidserfaring
  • Er løsningsorientert og fleksibel i en travel hverdag
  • Har høy faglig kompetanse og er opptatt av å videreutvikle både seg selv og sine medarbeidere
  • Er en trygg voksen med god relasjonskompetanse og god kunnskap om barns utvikling
  • Er omsorgsfull, kreativ, engasjert og leken
  • Trives med å jobbe i team, har godt humør og bidrar aktivt til et godt arbeidsmiljø
  • Trives med å være ute og har interesse for friluftsliv
Vi kan tilby:

·    100 % fast stilling og tariffavtale gjennom PBL-A (lønn etter avtale)

·    Konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger

·    Mulighet for faglig utvikling i form av tilrettelegging for kurs, videreutdanning m.m

·    Arbeidstid mellom 7.00 og 17.00

·    Svært godt arbeidsmiljø og mye frisk luft i naturskjønne omgivelser

·    Barnehagen er stengt jul, påske og 4 uker i juli.

·    1 uke tjenestefri med lønn etter ett års ansettelse.

Send søknad på e-post