Annonse

Små barn elsker å hjelpe til på kjøkkenet, slik får de tilgang

Alle barn elsker å delta på kjøkkenet, enten det er matlaging eller hjelp med andre aktiviteter på kjøkkenet.

Læringstårnet skaper lek og utvikling

Vårt læringstårn, Montessori Kitchen læringskrakk fra Forest Kids Norge, er et skandinavisk design og utviklet av oss.

Les mer om krakken her

Denne læringskrakken hjelper barnet ditt med sin selvstendighet og pedagogiske utvikling. Designet vårt gjør det enkelt for barnet å komme inn i krakken alene, og den er lett i vekt slik at barnet enkelt kan flytte krakken uten hjelp.

Fakta om Forest Kids Norway

Forest Kids Norway ble etablert i 2012 av O.Stefanson As.

Vi brenner for vakre ting. Men vi er også interessert i å vise frem leker som er skapt annerledes, med en mer miljøvennlig og oppmerksom tilnærming og ikke minst, med barnets sikkerhet i tankene.

Disse miljøvennlige lekene er vakre og vakkert laget, og er laget av 100% barnesikre trematerialer under våre strenge regler i Skandinavia, slik at barnet ditt kan leke trygt med våre (ikke-giftige) treleker.

Lekene er malt med vannbaserte farger 2-3 ganger, og organisk Osmo-olje brukes på bjørken for å beskytte den mot flekker og fuktighet.

VÅR STOL ER SIKKER!
Platen smårollingen står på er justerbar i to forskjellige høyder, slik at den kan flyttes etter hvert som barnet vokser. Vi har nå lagt til en ny sikkerhetsfunksjon i krakken, en unik sikkerhetslås som gjør at plattformen de står på aldri kan gli ut av sporet, noe som har vært et problem med krakker av denne typen.

Denne krakken er veldig sterk, stabil og trygg.

Krakken vår er et møbel av høy kvalitet som vil vare lenge, gjerne 2-3 generasjoner hvis de blir tatt godt vare på.

Se vårt utvalg av leker

Powered by Labrador CMS