×
Annonsørinnhold fra SETT
SETT sparker snart i gang for tredje år på rad – gjør deg klar til høstens viktigste inspirasjonsdager!

SETT sparker snart i gang for tredje år på rad – gjør deg klar til høstens viktigste inspirasjonsdager!

  • Dette er en annonse. Redaktørene i Barnehage.no er ikke involvert i produksjonen.

Den 28.–29. November er det igjen klart for SETT på Lillestrøm
- Møteplassen for moderne og innovativ læring

SETT er Skandinavias største konferanse for moderne og innovativ læring, en arena du ikke vil gå glipp av. Her møter du lærere og ledere som gjennom undervisning og innovativ læring har utviklet og endret sine barnehager og skoler.

Innholdet presenteres gjennom seminarer, forelesninger og praktiske workshops. Hensikten med SETT er å gi deg konkrete og praktiske ideer som du kan ta i bruk for å utvikle skolen/barnehagen du jobber ved.

I tillegg til konferansen, er det også en messe med demonstrasjoner av det siste innen pedagogisk teknologi og utstyr. Det vil være workshops, intervjuer og diskusjoner.

Inspirasjon for hele kollegiet - registrer deg selv og ta med hele laget

Årets tema
I det moderne og innovative samfunnet vi lever i skal skolen forberede barn og unge til en framtid vi vet lit om. Hvilke nye krav stilles til lærere, skoleledere og studenter? På SETT fokuserer vi på disse utfordringene som årets tema. I programmet vil du kunne nyte spennende forelesninger og workshops i disse temaer.

Helse og digital dømmekraft

Sosiale medier er en av grunnene til at stadig flere sliter psykisk. Når dagens barn og unge er heldigitale, 24/7, har også digital dømmekraft blitt mye viktigere – nettvett, hva du kan dele, kildekritikk, ytringsfrihet, personvern og mobbing. Skolen har et stort ansvar for å lære barn og unge trygg, digital bruk, men har lærere og skoleledere nok kompetanse om dette? På SETT møter du erfarne fagfolk som deler kunnskap og erfaringer om hvordan man kan jobbe med disse viktige temaene.

Menneskelig intelligens – den nye digitale kompetansen?

Utviklingen med automatisering og kunstig intelligens går stadig raskere, og stiller nye krav til oss. Samtidig er utarbeidelsen av nye læreplaner godt i gang. Her skal dybdelæring og tverrfaglige temaer – som livsmestring og folkehelse, bærekraftig utvikling, demokrati og medborgerskap – prioriteres. Kort sagt så stilles det en rekke nye krav til lærere, skoleledere og elever i framtidas skole. På SETT møter du erfarne fagfolk som deler kunnskap og erfaringer om hvordan man kan jobbe med disse viktige temaene.

Barnehagen i den multimodale hverdagen

Nå skal «Barnehagen utøve digital dømmekraft og bidra til at barna utvikler en begynnende etisk forståelse knyttet til digitale medier». Hva betyr det? Hvordan gir vi barna det rette grunnlaget i et læringsmiljø som er både digitalt og fysisk? Og hvordan skal dette dokumenteres? Her snakker vi om dokumentasjon, både pedagogisk og digitalt og raskt dukker det opp etiske dilemmaer. På SETT møter du erfarne fagfolk som deler kunnskap og erfaringer om hvordan man kan jobbe med disse viktige temaene i barnehagen.

 

TID

Onsdag 28. november 2018: 9.00-17.00

Torsdag 29. november 2018: 9.00-16.00

STED

Norges Varemesse,

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

DELTAKERAVGIFT

1 dag – 795 NOK

2 dager – 1 195 NOK

Ledersporet, 2 dager – 2 795 NOK

Medlemmer av Utdanningsforbundet får 10 % rabatt.

PÅMELDING

www.settdagene.no

KONTAKT

[email protected]

#SETTdagene

Til toppen