×
Annonsørinnhold fra Hoppin AS

Hoppin - klær for voksne som er med på leken

Endelig har barnehageansatte fått sitt eget arbeidstøy! Hoppin lager funksjonelle og fine klær til deg som jobber med og har omsorg for de små. Fordi verdens viktigste jobb krever utstyr som tåler en støyt.

  • Dette er en annonse. Redaktørene i Barnehage.no er ikke involvert i produksjonen.

Hoppin består av Silje Strand og Christine Fuglestad Topland, som har til sammen 23 års erfaring med å utvikle funksjonelle klær for både store og små. Etter å ha snakket med voksne som er mye ute i aktivitet sammen med barn, fant de et hull i markedet. Det finnes mange heldresser for voksne som både er vanntette og varme, men de er ofte stive og vanskelige å bevege seg i. Lek med barn krever at du kan både hoppe, bøye, tulle og tøyse - samtidig som du holder deg varm og tørr. Hoppin lager derfor klær som er slitesterke, funksjonelle og behagelige. Alt på en gang!

  Foto: studiodesign.no

Hoppins produkter er testet under ekstreme forhold av de fremste ekspertene på området - nemlig de som daglig er ute sammen med barna. Vind, vann og vær krever mye av bekledning vår. Det samme gjør sølete barnestøvler og forkjøla barneneser mot trygge voksenskuldre. Hoppin-jentene får derfor løpende tilbakemeldinger og ønsker i fra sitt ekspertpanel. Dessuten oppfordrer de alle sine nye kunder til å dele sine erfaringer med Hoppins produkter. Slik danner Hoppin et skikkelig ekspertlag som sammen lager funksjonelle og flotte klær.

Hoppin startet med utviklingen av Hoppin-dressen, som er barnehageansattes helt egen arbeidsuniform. Dressen er vanntett, har en flatterende passform, mange praktiske lommer og justerbare bein. Denne høsten kom dessuten en ny variant med avtagbar hette -en tykkere dress for de kaldeste vinterdagene. Hoppin har mange tilfredse kunder som de får verdifulle tilbakemeldinger av:

“Jeg er kjempefornøyd! Den er fin, lett å hoppe ned i, den er lett i vekt, passelig varm og hittil har jeg ikke blitt våt selv om det ofte regner sidelengs her på Sunnmøre” Linda, Åse Barnehage

“Gjennom en 15 år lang barnehagekarriere, synes jeg personlig den er den beste dressen jeg noen gang har hatt. … På grunn av god passform føler jeg meg helt topp i denne dressen” Heidi, Bringedalsbygda Barnehage

Hoppins ekspertlag har stadig nye ønsker, og Silje og Christine har derfor også utviklet vanntette votter lik de barna har, og en praktisk turbukse med blant annet uttakbare kneputer. En deilig ullue som matcher Hoppindressen og glade t-skjorter for de som jobber i verdens viktigste yrke, er i dag også del av den stadig voksende Hoppin-familien. Hoppin har dessuten en råflott premiumdress på skisseblokka; i denne vil de legge til alle tenkelige detaljer og praktiske løsninger.

Mange av dere som jobber med barn forteller at dere har verdens beste og viktigste jobb, men at mangel på praktisk og tilpasset arbeidsbekledning gjør at dere ikke alltid føler dere sett og verdsatt. Hoppin ønsker å endre på dette! Det gjør de gjennom å lytte til barnehageansatte, analysere behov og sammen skape akkurat det dere trenger, gjennom en lang, rik og verdifull arbeidsdag sammen med de små.

Hoppin synliggjør deg som jobber med barn!

Ønsker du mer informasjon om Hoppin og arbeidsklærne som spesialutvikles til bruk i barnehage? Ta en titt her: www.hoppin.no

Til toppen