Annonsørinnhold fra Polylino

Gratis blomsterfrø-kit

Visst er det spennende å se våren spire frem? Det synes Poly og Lino. Derfor vil de tilby alle barnehager muligheten til å plante solsikker! Registrer barnehagen din hos Polylino, så sender vi solsikkefrø, en liten bok og en plakat til deg i slutten av mars. Akkurat når det er på tide å plante! Kampanjen er selvfølgelig helt uforpliktende.

• Dette er en annonse. Redaktørene i Barnehage.no er ikke involvert i produksjonen.

Vil du ha blomsterfrø-kit? Slik gjør du:

Dette får dere:

• Solsikkefrø
  • En liten bok med Poly og Lino «En bok om våren».
  • En plakat der dere kan følge hvordan solsikkene vokser.
  • Tilgang til Polylino gratis i 30 dager (hvis dere ikke allerede har tjenesten).
  • Fyll i skjemaet hos Polylino under senest 13. mars. Hvis det er mer enn en avdeling på barnehagen som ønsker blomsterfrø-kit, er det bra hvis dere fyller ut et skjema per avdeling.
  • Blomster-kit blir sendt til deg via post i slutten av mars.
  • Når du bestiller blomsterfrø-kit, vil du som ikke allerede er kunde ha tilgang til Polylino under april måned.  Abonnementet vil automatisk kanselleres etter dette.

Bestill her

Bokmagi på 50 ulike språk

Polylino er en flerspråklig lese- og lydbokapp for barnehager som gir tilgang til et stort utvalg fantastiske billedbøker. Alle titler i appen er innlest på norsk, og man blar i bøkene på en måte som ligner en fysisk bok. Et utvalg av titlene er lest inn på, til nå, 50 ulike språk. Alle barn har rett til å oppleve bøkenes magi, på sitt språk!