Fanen merket Lia barnehage ble levert til feil barnehage, og søker nå sin rettmessige eier. (Foto: Privat)

Fane søker eier: Er dette din barnehages fane?

Denne flotte fanen merket «Lia barnehage» ble levert feil til Lia barnehage i Kongsvinger, og nå vil gjerne daglig leder Hilde Vrangsagen finne fanens rette eier.

– Denne flotte fanen må jo finne eieren sin, sier hun.

Hun har sendt epost til alle barnehagene hun har funnet som heter Lia barnehage, uten hell.

Om dere savner en fane eller kjenner de som gjør det, kan dere ta direkte kontakt med Vrangsagen på: hilde@liabarnehage.no.

– Jeg håper vi når fram til rette eier gjennom barnehage.no, sier Vrangsagen og tar godt vare på den flotte fanen mens de venter.

Debatt