Ulykken skjedde utenfor sentrum av Brønnøysund.

Falt ned fjellskrent på tur med barnehagen

Gutt sendt fra Brønnøysund til sykehus i Trondheim.

Helgeland politidistrikt melder at en fem år gammel gutt falt ned en fjellskrent da han var på tur med barnehagen. Ulykken skjedde utenfor sentrum av Brønnøysund.

– Dette skjedde under klatrelek i en bergvegg. Vi har gjort tekniske undersøkelser på stedet og oppretter rutinemessig en undersøkelsessak, sier operasjonsleder Trond Martiniussen til NRK.

Politiet opplyser at gutten er sendt til St. Olavs hospital i Trondheim.

Ifølge operasjonsleder Bente Bygdås ved politiets operasjonssentral har ulykken skjedd i forbindelse med klatring og lek i nærheten av Flatåsen i Brønnøysund.

– AMK meldte inn ulykken til oss cirka klokken 13. Ambulanse og politiet rykket ut til stedet. Skadeomfanget er ukjent, men gutten ble tatt til legevakt og skal sendes med fly til St. Olavs i Trondheim, sier Bygdås til Brønnøysund Avis.

Avisen skriver at St. Olavs hospital meldte at det foreløpig var for tidlig å si noe om guttens tilstand like etter klokken 16:00.

Siste: Klokken 20 opplyses det fra St. Olavs Hospital at guttens tilstand er stabil, og at han behandles på intensivavdelingen for lette skader.

Debatt