Annonse

Publikum ga barnehage 2018 toppscore! Bli med og opplev den gode stemningen og de viktige foredragene på Barnehage 2020 6. og 7. mai.

– Det er virkelig et løft at barnehagesektoren har fått et slikt arrangement

Publikum elsket Barnehage 2018 og ga toppscore for totalopplevelsen i Norges Varemesse for to år siden. Med topp program og dyktige foredragsholdere satser vi på å gjenta suksessen i 2020. Kommer du?

Publisert Sist oppdatert

Det er femte gang det arrangeres konferanse og fagmesse på Lillestrøm for alle som jobber i eller med barnehager. I alle år har barnehagekonferansen i Norges Varemesse fått svært gode tilbakemeldinger fra publikum.

Gir toppscore!

Men aldri har deltakerne vært så fornøyd med arrangementet som i 2018. Da fikk konferansen en total tilfredshetsscore på 5,22 av seks mulige. Her er noen av tilbakemeldingene fra deltakerne:

"Imponert over høyt faglig nivå på foredragene, og svært god variasjon."

"Fantastisk arrangement alt i alt. Det er virkelig et løft at barnehagesektoren har fått et slikt arrangement. Gleder oss til neste gang!"

Vi går for å gjenta suksessen 6. og 7. mai 2020 med et knakende godt program. I tillegg til i alt 12 valgfrie foredrag består Barnehage 2020 også av fire fellesforedrag på hovedscenen. Thomas Giertsen åpner det hele onsdag 6. mai, mens Hedvig Montgomery avslutter konferansens første dag i plenum. Tirsdag morgen er det Halvor Haukerud og Motarbeider med sitt foredrag «Ny dag, nye nederlag» som skal riste løs lattermusklene på storscenen, mens Leo Ajkic får æren av å avslutte på hovedscenen torsdag ettermiddag.

Thomas Giertsen er en av Norges mest kjente humorister og kommer til Barnehage 2020. I det muntre og samtidig tankevekkende foredraget «Hvorfor mislykkes flinke folk?» gir Thomas deg forståelsen av hvorfor noen lykkes og andre ikke gjør det – og hva som skal til for å legge forholdene best mulig til rette for å lykkes med det man holder på med.

Alt dette får du for bare 1990 kroner per person for to dager på konferanse!

Meld deg på Barnehage 2020!

Blant foredragene du kan velge mellom finner du blant annet:

  • Stine Sofies Stiftelse
  • Sonja Kibsgaard
  • Ringer i vann
  • Ellen Beate Hansen Sandseter
  • May Britt Drugli
  • Forskerfabrikken

Se hele programmet

Les også: Den vanskelige samtalen, eller er den egentlig det?

Les også: Slik kan du skape matematikkglede i barnehagen

Populær messe

Trude Teige er også i 2020 booket som konferansier, og skal lose deltakerne igjennom den to dager lange konferansen.

Barnehage 2020 består også av en stor messe for deg som jobber i eller med barnehager. I messeområdet vil du finne inspirasjon fra et mangfold av leverandører. Også på messeområdet var deltakerne godt fornøyd med utstillingene og de mange gode tilbudene for to år siden.

Meld deg på Barnehage 2020 i dag og sikre deg to dager med konferanse til bare 1990 kroner!

Visste du at Barnehage 2020 også har: 

  • Rabatterte flybilletter med Norwegian
  • Rabatterte hotellpriser både på Lillestrøm og i Oslo 

Les mer og benytt deg av tilbudene 

Powered by Labrador CMS