×
Annonsørinnhold fra Egmont
Bli med i Hakkespettene!

Bli med i Hakkespettene!

  • Dette er en annonse. Redaktørene i Barnehage.no er ikke involvert i produksjonen.

Vi har laget en pakke som er unik for barnehager, følger rammeplanen og er enkel å ta i bruk! Vår første pakke er Hakkespettpakken, som er knyttet opp mot natur og friluft i rammeplanen.

Donald Duck og Andeby sine mange karakterer er kjære og kjente blant mange, både i form av de gode historiene, de ulike personlighetene og den humoren.

Bli med i Hakkespettene:

  • Bli kjent med naturen og noen av naturens fenomener
  • Være med å ta vare på miljøet.
  • Få hakkespettbok med oppdrag.
  • Oppdrag bygd på Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver.
  • Oppnå merker på fullført oppdrag.

Pakken passer de eldste barna i barnehagen og bygger på de gode historiene og all den positive læringen man kan få fra Andeby-universet. Innholdet gir de ansatte nye idéer til hvordan barn lærer å være en del av et felleskap sammen
med de vokst.

Donald Duck Junior i barnehagen åpner for bestillinger i slutten av april og dere vil motta boksen i august!

Bakgrunn for Donald Duck Junior i barnehagen

Donald-redaksjonen ønsker å introdusere Andeby til barn i barnehagen og det er inngått samarbeid med Elvebakken barnehage om å lage et konsept som andre barnehager enkelt kan bruke i sine planer. Elvebakken barnehage bruker temabasert metode og i 2017/2018 er Andeby tema i målplanen for året. Mål med Donald Duck Junior konseptet er at det LETT kan tas i bruk. At det følger med en ENKEL «bruksanvisning» og at det er LETT å få tak i.

Donald Duck Junior i barnehagen kan bestilles på www.serie.no fra april. I mellomtiden kan du bestille Donald Duck Junior magasin.

For spørsmål, vennligst kontakt
Cecilie Kalleberg
Markedssjef
+47 95170995
[email protected]

Til toppen