×
Annonsørinnhold fra Polylino
Barnehagekveld med vennene til Albert Åberg!

Barnehagekveld med vennene til Albert Åberg!

Hjertelig velkommen til en inspirerende kveld for deg som jobber i barnehagen. Kveldens tema er hvordan gjøre litteratur tilgjengelig for alle barn i barnehagen. Temaet kommer under kvelden belyses gjennom flere ulike og aktuelle gjester og innlegg.

  • Dette er en annonse. Redaktørene i Barnehage.no er ikke involvert i produksjonen.

Kveldens fantastiske gjester

Anna Fiske er en prisvinnende og bestselgende forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, og har lang erfaring med å skrive til og for barn. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.

Anna Fiske. Fotograf: Maja Hattvang

Inspirasjonskveld

Når: Torsdag 24. oktober

Hvor: Halvbroren, Cappelen Damm-husets egen bokhandel, Akersgata 47/49, Oslo

Tid: 17.00 - 19.00

Arrangementet er gratis.

«Meld deg på ved fylle inn info her»  

Alternativt sender du en e-post til: [email protected]

Først til mølla – begrensede antall plasser!

Vi byr på lett servering og en goodiebag til alle påmeldte.

Michaela Sti er barnehage- og grunnskolelærer med 30 års erfaring i utdanningssektoren der 14 år var i barnehage, bosatt i Stockholm. Jobber i dag som prosess- og prosjektleder på utdanningsetaten i Stockholm med spesialisering på IKT pedagogikk. Michaela kommer blant annet til å presentere og demonstrere Polylino og prate om hvordan digitale verktøy kan være av stor verdi i arbeidet med flerspråklige barn i barnehagen.

 

 

Michaela Sti. Fotograf: David Falk

Arrangører av kvelden

Det finnes tre arrangører av kvelden: Bokmakaren, Cappelen Damm og Polylino. Alle jobber på ulike måter med barnelitteratur og har et felles engasjement for at alle barn skal ha tilgang til riktig gode bøker.

Bok-Makaren er forvalter av barnebok-karakteren Albert Åberg, skapt av forfatter og illustratør Gunilla Bergström. Bok-makaren er et familiefirma som eies og drives av forfatterens sønn, Pål Andersson, niesen Sofia Torell og svoger Michael Treschow. Sofia Torell kommer under kvelden til å fortelle mer om arven fra Gunilla Bergstrøm knyttet til tema for kvelden.

Cappelen Damm er Norges største forlag og gir ut alle typer barne- og ungdomsbøker. Forlaget står blant annet bak flere av de populære utgivelsene fra Anna Fiske. Det er også Cappelen Damm som gir ut Albert Åberg på det norske markedet.

Polylino er en flerspråklig lese- og lydbokapp for barnehager som gir tilgang til et stort utvalg fantastiske billedbøker. Alle titler i appen er innlest på norsk, og man blar i bøkene på en måte som ligner en fysisk bok. Et utvalg av titlene er lest inn på opptil 40 ulike språk. I appen finnes også flere av bøkene om Albert Åberg.

Velkommen!

 
 

 

Til toppen