Hopp til innhold

Kari Killén er en av foredragsholderne under Barnehage 2016.

Nå slippes programmet til Barnehage 2016

PBL og KS inviterer deg til to dager med faglig påfyll ispedd litt humor, på Lillestrøm 26. og 27. mai.

Av: Redaksjonen
29.01.2016

Det er tredje gang PBL og KS arrangerer den nasjonale konferansen og fagmessen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Arrangørene håper på mer enn 2.000 deltakere til Barnehage 2016.

Til konferansen kommer blant annet:

• Superpedagog Kari Killén
  • Sosiolog og samfunnskritiker Kjetil Rolness
  • Komiker Trine Lise Olsen
  • Terapeut Line Melvold
  • Mobbeforsker Ingrid Lund
  • Ada Sofie Austegard i Stine Sofies Stiftelse
Kari Vold Jensen i PBL er programansvarlig for Barnehage 2016.
Frode Antonsen

– Programmet er ikke helt komplett ennå. Det er fordi vi ønsker å være så aktuelle som overhodet mulig. Vi har lagt oss tett opp mot departementets kompetansemål for fremtidens barnehage, samt det vi vet om stortingsmeldingen om kvalitet som blir lagt frem til våren, sier programansvarlig Kari Vold Jensen, i en pressemelding.

Se hele programmet her.

Totalt vil 25 foredragsholdere stå på scenen i løpet av de to konferansedagene. PBL og KS står sammen bak konferansen som er et tilbud til alle landets 6.200 private og kommunale barnehager.

Barnehage 2016 omfatter også en fagmesse der en rekke leverandører, organisasjoner og foreninger speiler mangfoldet innenfor barnehagesektoren.

Her kan du melde deg på Barnehage 2016.

På forsiden