Reportasjer

Iris Lyngmo Livet i barnehagen – sett nedenfra

«Små øyeblikk» er et unikt fotoprosjekt som viser livet i en norsk barnehage. Sett fra barnas egen synsvinkel. Fotografert av en pappa.

Barnehagenorsk på timeplanen

Godt norsk er ikke nødvendigvis godt nok for barnehagen. Det fikk studentene i nybrottsprosjektet «Barnehagenorsk» erfare.

Iris Lyngmo Her jobber mamma, bestemor og oldemor for Mille (1)

Mille Myhre Farningham (1) trenger ikke lete lenge etter et kjent fjes i barnehagen. For her er hele fire generasjoner jenter samlet under samme tak.

Iris Lyngmo Pedagogikk hele året

Noah (5) lurte på hvor mange tenner sauen har, men ingen kunne gi han svar. Det måtte barnehagen finne ut av.

Kunstglede

Når barn får leke butikk, kommer kunsten fram.

Kompetanse, samspill og struktur

Kvalitet

Vi har spurt ti aktører i barnehagesektoren om hva kvalitet er for dem. I dag: Utdanningsdirektoratet.

Ansatte som trives, med god kunnskap, yrkesstolthet og et trygt fang

Kvalitet

Vi har spurt ti aktører i barnehagesektoren om hva kvalitet er for dem. I dag: Foreldrene.

Dyktige ansatte og forutsigbarhet

Kvalitet

Vi har spurt ti aktører i barnehagesektoren om hva kvalitet er for dem. I dag: Assistenten.

Trygge, erfarne og kunnskapsrike voksne

Kvalitet:

Vi har spurt ti aktører i barnehagesektoren om hva kvalitet er for dem. I dag: Opposisjonen.

Filtrer i artiklene