Reportasjer

Iris Lyngmo Pedagogikk hele året

Noah (5) lurte på hvor mange tenner sauen har, men ingen kunne gi han svar. Det måtte barnehagen finne ut av.

Kunstglede

Når barn får leke butikk, kommer kunsten fram.

Kompetanse, samspill og struktur

Kvalitet

Vi har spurt ti aktører i barnehagesektoren om hva kvalitet er for dem. I dag: Utdanningsdirektoratet.

Ansatte som trives, med god kunnskap, yrkesstolthet og et trygt fang

Kvalitet

Vi har spurt ti aktører i barnehagesektoren om hva kvalitet er for dem. I dag: Foreldrene.

Dyktige ansatte og forutsigbarhet

Kvalitet

Vi har spurt ti aktører i barnehagesektoren om hva kvalitet er for dem. I dag: Assistenten.

Trygge, erfarne og kunnskapsrike voksne

Kvalitet:

Vi har spurt ti aktører i barnehagesektoren om hva kvalitet er for dem. I dag: Opposisjonen.

Kvalitet i det små

Små og foreldreeide barnehager faller for fote. Så hvorfor blomstrer nettopp Vindharpen barnehage i Bergen?

Raus lidenskap

– Vi vil heller være gode enn store, sier eieren av Norges ferskeste – og foreløping minste - barnehagekonsern.

Klar, ferdig, Miniøya

Verdens lengste kunstutstilling finner du i Oslo denne helga. Og selvfølgelig er kunstnerne barnehagebarn fra hele landet.

Orkidébarna

Høysensitive barn er som alle andre barn. Bare mer. Her er signalene du bør se etter.

Filtrer i artiklene