Den livsviktige leken

– De voksne må inn i leken for å gi barna den livsviktige lekekompetansen, sier forfatter og barnehagelærer Terje Melaas.

Søtt, salt og syrlig på barnehagens smaksdag

Hva skjer med smaken når man holder seg for nesen? Det har førskolebarna i Læringsverkstedet barnehage Mork på Eidsvoll funnet ut.

Iris Lyngmo Skal lage «verdens beste barnehagelærerutdanning»

Og studentene skal i all hovedsak være på jobb i barnehagen mens de studerer.

Barnehage kan beskytte fattige barn mot atferdsvansker

For barn i familier med dårlig råd kan plass i barnehage være beskyttende mot atferdsvansker. Det viser en ny studie Folkehelseinstituttet har bidratt til.

Måtte overnatte i barnehagen

Seks flomfaste barn i Modalen barnehage måtte overnatte grunnet flommen i

Læring for livet

– Det koster ekstra og planleggingen må være vanntett, men det er absolutt verdt det! Sier styrer i Læringsverkstedet barnehage Dal i Eidsvoll. I to år har de tilbudt førskolebarna svømmeopplæring.

Ni aktører vil kjøpe barnehager

Oslo kommune har fått flere bud på alle de ti barnehagene de vil selge.

Mobbing og læring på timeplanen

– Barna er det viktigste vi har. Derfor er det så viktig at vi foreldre engasjerer oss i barnehagen og skolen, sier FUB-leder Lena Jensen og ønsker 200 foreldre velkommen til Foreldrekonferansen 2014.

Vil ha svømmekurs i barnehagen

Venstres Abid Raja vil ha svømmopplæring i barnehagen. - Vi kan ikke være bekjent med at halvparten av norske tiåringer ikke kan svømme, sier han.

Tuberkulosesmitte i barnehage

En ansatt i Stokkelandsmarka barnehage i Hå kommune har fått påvist tuberkulosesmitte.

Filtrer i artiklene