Kjemper for tilskudd i lagmannsretten

Kampen om korrekt tilskudd til fem private barnehager i Nesodden vil ingen ende ta. I går var saken oppe i Borgarting lagmannsrett.

Barnehagebarn skal lære om overgrep

Incestsenteret i Vestfold starter undervisningsopplegg om vold og seksuelle overgrep rettet mot 5-åringene i barnehage.

Plan for alt

Det meste av det barnet ditt gjør i løpet av en barnehagedag er nøye planlagt. Her er litt av det barnet ditt skal jobbe med dette året.

Fireåringer stakk av fra barnehagen

Og tok buss alene i rundt åtte kilometer før politiet ble varslet.

Her er pakkelisten til barnehagebarnet

For at barnet skal ha en god dag i barnehagen er det viktig at det er riktig kledd. Det trenger verken bety svinedyre vinterdresser eller mange par sko.

Dropper kontantstøttekrav

KrF-leder Knut Arild Hareide mener to barnehageopptak i året er så viktig at han dropper kravet om kontantstøtte til to-åringer i høstens budsjettforhandlinger.

Solgte barnehageplasser for 811 millioner

I 2014 regner barnehagegründerne Hans Jacob Sundby og Randi Sundby å passere en milliard kroner i omsetning.

Varsler uravstemning

Det pågår nå formell mekling mellom partene i lærerstreiken. – Det blir uravstemning om et eventuelt meklingsresultat, sier Ragnhild Lied.

Rekordmange ledige barnehageplasser

230 barnehageplasser står tomme i Bergen. Nå går det mot nedlegging av barnehager.

Det første året

– Så lenge det som skjer har kvalitet, trenger det ikke skje så mye, sier småbarnsekspert May Britt Drugli om det første året i barnehagen.

Filtrer i artiklene