– Flere tusen blir tatt ut i streik

– Dato for første opptrapping av streiken er satt, og vi har planer for videre opptrappinger utover høsten. Det sier Kolbjørg Ødegaard på vegne av streikekomiteen i Utdanningsforbundet til NRK.

Er du en engasjert barnehageforelder?

Da trenger Foreldreutvalget for barnehager deg.

Fra eldst til yngst på ett år

Årets barnehagestart markerer et opprykk til førskolebarn for tusenvis av barnehagebarn. For barnehage, skole foreldre betyr det starten på et omfattende samarbeid. Nå skal barnet nemlig gå fra å være eldst til yngst.

Ikke klar for å avblåse storstreik

Utdanningsforbundets leder Ragnhild Lied er langt fra klar for å avblåse lærerstreiken etter mandagens møte hos Riksmekleren.

Norske barn på frukt- og grønttoppen

Men de spiser likevel ikke sunt nok, ifølge stor europeisk undersøkelse.

Ny barnehagevoldtekt ryster Sverige

Tidligere i sommer ble en assistent tiltalt for overgrep mot 13 barnehagebarn i Kalmar. Nå er en barnehagelærer i Malmø pågrepet – mistenkt for voldtekt av en jente i barnehagen.

Nå kan arbeidsgiver sjekke din vandel

Dersom en arbeidsgiver har mistanke om at en ansatt kan ha begått lovbrudd som kan gjøre en person uegnet til å jobbe i barnehagen, kan ny vandelsattest kreves framlagt.

Fra kontantstøttetoppen til best på barnehage

Kommunen kunne skryte av å ha landets beste kontantstøtte. Nå gjør ordføreren helomvending og skal bli blant landets beste på barnehageopptak.

Leseflinke barn blir smarte voksne

Barn som lærer seg å lese tidlig, kan få intellektuelle fordeler senere i livet.

Filtrer i artiklene