Derfor ser de til Norge

At Irland nå får sin aller første utebarnehage, er mye takket være et tilfeldig besøk i Norge.

Eksem fra barneår forfølger voksne

Nesten ingen som hadde atopisk eksem før fylte to år, var kvitt plagene helt da de var i 20-årene, viser ny studie.

Vil fjerne maksprisen

Arbeidet med å fjerne maksprisen i barnehagen blir nå prioritert.

Nytt tilsyn med barnehage der toåring drakk etsende væske

Oslo kommune vil foreta et nytt tilsyn med barnehagen der en toåring før påske fikk i seg etsende avløpsåpner-væske.

Barn leker mindre ute og ikke uten voksne

Til tross for at barn i Norge har god tilgang til naturområder i nærmiljøet, er det stadig færre barn som leker utendørs. Spesielt på vintertid.

Vennskap på ramme alvor

Molde kommunes 27 barnehager innfører tiltak for vennskap i stedet for tiltak mot mobbing.

Erkjenner 16 overgrep mot barnehagebarn

Den 21 år gamle mannen som hadde praksisplass i en barnehage i Sverige innrømmer voldtekt og seksuelle overgrep mot åtte barn. Politiet mistenker at ytterligere flere barn kan være utsatt.

Han bruker kontantstøtten på dagmamma

KrF-leder Knut Arild Hareide er tilbake i full jobb og mottar samtidig kontantstøtte som familien bruker for å dekke utgifter til dagmamma.

Toåring drakk etsende avløpsåpner i barnehagen

Ligger fortsatt i respirator to uker etter ulykken, men skal nå være utenfor livsfare.

Flyktningebarn har førsterett til barnehageplass

Hva gjør en barnehage med et begrenset antall plasser når den er nødt til å velge mellom å ta inn barn av flyktninger og småsøsken av norske barn som går i den samme barnehagen fra før?

Filtrer i artiklene