Vi lærer bedre etter en god natts søvn

Søvn er nødvendig for læring. Nå har forskere funnet et nettverk som sørger for at hjerneområdene snakker bedre sammen morgenen etter.

Snakker for lite med barna

Skandinavisk forskning om språk og språkmiljø viser at barna lærer mest språk når de går i barnehagen. Likevel snakker de voksne for lite med barna.

Det gode samarbeidet

– Ha forståelse for at du og barnet ditt nå er en del av en større gruppe der alle skal møtes på midten, råder daglig leder Royne K. Berget alle ferske barnehageforeldre.

Fireåring forsvant fra barnehage

En fire år gammel jente ble meldt savnet fra Harmonien barnehage mandag ettermiddag.

Derfor skal du holde syke barn hjemme

Visste du at dersom barnet ditt får omgangssyke skal det holdes hjemme i 48 timer etter at det er symptomfritt?

Driver sju kommunale barnehager ulovlig

Kautokeino kommune har ikke dokumentert overfor Fylkesmannen i Finnmark at sju barnehager drives lovlig.

Toåring forsvant fra barnehage

Torsdag formiddag forsvant en toåring ut gjennom en åpen port i en barnehage i Asker.

– Masterstudium vil gi økt kvalitet i barnehagen

– Det nye masterstudiet i barnehagepedagogikk og småbarnsvitenskap ved Høgskolen i Østfold vil bidra til å øke kvaliteten i barnehagene, sier statssekretær Birgitte Jordahl.

NTB Til kamp mot kontantstøtten

For 16 år siden var Venstre med på å innføre kontantstøtten. Nå har partiet gjort helomvending.

Disse kan bli "Årets inspirator"

Kandidatene til «Årets barnehageinspirator» er klar. Hvem er din lærerfavoritt?

Filtrer i artiklene