Mottok 58 bekymringsmeldinger – 18 med mistanke om vold mot barn

I september opplevde barneverntjenesten i Larvik en dobling i antall bekymringsmeldinger.

Inntaksstopp for flerspråklige barn

Med få unntak går alle flerspråklige barn i kommunale Mona barnehage i Sandane i Gloppen kommune. Nå er det ikke plass til flere.

En lærer er en lærer

– Barnehagelærerne kan spille en avgjørende rolle i å gjenerobre en lærerrolle som er truet, mener første nesteleder i Utdanningsforbundet, Terje Skyvulstad.

Barne- og ungdomsarbeidere dropper fagbrevet

Utdanningen er populær, men mange av dem som velger barne- og ungdomsarbeid på videregående forsvinner til påbyggingsfag. – Fagbrevet må gjøres mer attraktivt, mener forskere.

Redaksjonen – Dramatisk om asylbarna mister barnehagetilbud

Det kan få dramatiske følger for asylbarn at Regjeringen vil fjerne finansiering av barnehageplasser for barn i asylmottak, mener driftsoperatørene for norske asylmottak.

Ni barnehager kan legges ned i Bergen

Akasia frykter de må legge ned ni barnehager i Bergen.

Unio: Avviser Hornes pappaperm

– Hornes pappaperm setter likestillingen flere skritt tilbake og må trekkes, mener Unioleder Anders Folkestad.

Åpner for kontantstøtte

Motstanden mot kontantstøtten i Arbeiderpartiet blir mindre.

Ja til tariffavtale

Medlemmene i private barnehager i PBL har i uravstemning stemt ja til den foreslåtte løsningen i årets tarifforhandlinger.

Millionsmell for private barnehager

De private barnehagene i Kristiansund må betale tilbake 4,6 millioner til kommunen. Nå fryktes nedleggelser.

Filtrer i artiklene