Kamp for pensjon i Norlandia-barnehagene

Oppnår ikke Norlandia-barnehagene enighet med Delta, Utdanningsforbundet og Fagforbundet, kan det gå mot streik.

Redaksjonen Advokater støtter straff av ansatte som svikter barn

Erfarne bistandsadvokater mener det vil virke preventivt å straffe dem som svikter sin plikt til å melde fra om vold og overgrep mot barn.

Røpet navnene på alle barna i barnehagen

Navnene på de 31 barna i Læringsverkstedet Borgen Barnehage i Ullensaker har ligget åpent tilgjengelig i 11 dager.

Frode Antonsen Barnehage vant prestisjepris

ABC Bakken barnehage i Kristiansund vant anerkjent pris for rus- og avhengighetsforebygging.

Mest fornøyd med folkehøgskole og barnehage.

epsi-undersøkelsen

I årets forbrukerundersøkelse fra EPSI skårer barnehager nok en gang høyt blant foreldrene. Og igjen er det de private barnehagene som foreldrene er mest fornøyde med.

Startskudd for Naturpilotene

Nå går startskuddet for påmeldingen til "Naturpilotene - med barnehagen på tur i nærmarka" har startet. Er din barnehage påmeldt?

Barnehage bæsjes ned

Skogveien Barnehagen i Narvik bæsjes daglig ned av hunder på vift. Nå er de ansatte skitlei.

Oslo-foreldre fornøyd med barnehagen

Og mest fornøyd er foreldrene i private barnehager. Igjen.

Ti millioner til svømmeopplæring i barnehager

– Dette er kun en begynnelse, men en svært god begynnelse, sier Venstres Abid Raja.

Redder barnehagetilbud for asylbarn

Statsbudsjettet 2015

Barnehagetilbudet til fire- og femåringer på asylmottak blir likevel ikke kuttet vekk, ifølge budsjettforliket.

Filtrer i artiklene