Vil ha svømmekurs i barnehagen

Venstres Abid Raja vil ha svømmopplæring i barnehagen. - Vi kan ikke være bekjent med at halvparten av norske tiåringer ikke kan svømme, sier han.

Tuberkulosesmitte i barnehage

En ansatt i Stokkelandsmarka barnehage i Hå kommune har fått påvist tuberkulosesmitte.

Falsk trygghet

Visste du at refleks er ferskvare? Effekten forsvinner nemlig ved gjentatt bruk og vask.

Lite empati kan bli store problemer

Studie identifiserer ulike tegn på atferdsvansker hos små barn.

FUS-forhandlinger i havn

Fagforbundet og barnehageaktøren FUS er enige om et anbefalt forslag til tariffoppgjøret i år.

Spesialpedagog ble årets gründer på Vestlandet

Heidi Aabrekk fikk prisen for Bravo-leken, en egenutviklet pedagogikk for forebygging av lese- og skrivevansker hos barn.

Anker barnehagesak til høyesterett

Barnehager fikk medhold om tilskudd. Kommunen anker dommen.

Har du en ordentlig kontorplass?

Mange kontorarbeidsplasser for barnehagelærere møter ikke kravene på seks kvadratmeter.

Mister plass fordi foreldrene ikke betaler

Mandag morgen kan 14 drammensbarn bli utestengt fra barnehagen fordi foreldrene ikke har betalt for plassen.

Gutt (3) fant dop i barnehagen

En tre år gammel gutt ble innlagt på sykehus etter at han hadde spist sovepiller som lå i en pastilleske på lekeområdet til Hovenga barnehage i Porsgrunn.

Filtrer i artiklene