Her blir det gratis barnehageplass

Drammen kommune blir landets første til å tilby gratis barnehageplass til alle med lav inntekt.

Gir barnehagen toppscore

Hva er det som skiller en god barnehage fra en dårlig? Vi har vært i en av Norges beste barnehage for å finne svaret.

Sa ja til omstridt barnehageforskning

Fylkespolitikerne i Vest-Agder sier likevel ja til det omstridte Agderprosjektet, der femåringer skal lære mer i barnehagen, for å bedre levekårene.

Stjal barnehagens drivhus

Noen tyverier er mer oppsiktsvekkende enn andre. Som i Kongerød barnehage i Skien, hvor deler av drivhuset ble borte i løpet av helga.

Fyllekjørte til barnehagen

Etter å ha levert barna i barnehage og på skole, ble en kvinne stanset av politiet med en promille langt over tillatt grense.

Disse barnehagene tas ut i streik

Natt til lørdag går meklingsfristen ut i privat barnehagesektor. Dersom partene ikke blir enige, kan flere av landets barnehager bli stengt fra mandag.

Kan stanse omstridt barnehageforskning

Den omfattende barnehageforskningen «Agdersprosjektet» til 42 millioner kroner, kan bli stanset før det i det hele tatt er kommet ordentlig i gang.

Vil ha flere skolegutter ut i barnehage

Prosjektet med ungdomsskolegutter i barnehagen har vært så vellykket at Fylkesmannen i Aust-Agder nå inviterer gutter i hele fylket til å være med.

Vil avvikle kontantstøtten i Oslo

Unge Høyre foreslår å gjennomføre en prøveordning med å avvikle kontantstøtten i Oslo – allerede fra neste år.

På tur i Monsen-land

Det var med skrekkblandet fryd at åtte barnehageansatte dro til fjells med Lars Monsen fredag.

Filtrer i artiklene