Aktuelle nyheter

Nyheter / Her er årets barnehageleder

Her er årets barnehageleder

Årets barnehageleder er Hilde Vrangsagen fra Lia barnehage i Kongsvinger.

Foto: Iris Lyngmo

Årets leder. Av samtlige 2289 medlemsbarnehager i PBL var det Hilde Vrangsagen som ble kåret til årets barnehageleder. Foto: Iris Lyngmo

Hun er ikke bare en favoritt blant de ansatte, men også foreldrene setter stor pris på barnehagen som ledes av Hilde Vrangsagen. Og det var en stolt og rørt leder som mottok den gjeve prisen Årets barnehageleder som ble delt ut under PBLs ledersamling - i år for tredje gang.

– Denne prisen må jeg dele med de ansatte som gjør en fantastisk jobb, sa Vrangsagen fra scenen i Bodø Kulturhus til stående applaus fra de rundt 300 barnehagelederne som er samlet til den to dager lange konferansen.

Mange lovord

Og det var ikke mangel på lovord fra leder av juryen, Linda Øygarden da juryens begrunnelse ble lest opp.

Vrangsagen blir fremhevet som en kreativ, beslutningsdyktig og sosial leder med stor arbeidskapasitet. Det fremheves at barnehagen tilbyr utvidet hjelp til foreldre som strever i hverdagen, samt at barnehagen har en stor andel førskolelærere og barne- og ungdomsarbeidere i tillegg til sosiolog, barnesykepleier, psykoterapeut, institusjonskokker, helsesekretær, aktivitør og en dataingeniør.

Lavt sykefravær

For bare seks år siden slet barnehagen med dårlig økonomi, personalkonflikter og et frynsete omdømme. Denne utviklingen har årets barnehageleder snudd og det samlede sykefraværet i barnehagen hittil i år er på 1,79 prosent, sa Linda Øygarden.
Et tall som fikk flere i salen til å reagere med begeistring.

Tips en venn

Tips en venn om denne artikkelen. Du kan sende til flere ved å skille adressene med komma.

7 kommentarer

GRATULERER HILDE!!!! Dette er velfortjent,ei flott dame med masse humor,energi og ikke minst inspirerende og et forbilde for mange!!!! Jeg hadde den store glede å være hennes elev for mange år tilbake!!!:-)) med hilsen fra en tidligere elev

Nina Hagen ( 05.09.2011 kl. 20:26 )

Gun Solvår Huatorpet ( 05.09.2011 kl. 21:08 )

Gratulerer så mye Hilde! Så utrolig gøy og fortjent, klem fra Solsikken Steinerbarnehage

Tone B Blindheim ( 06.09.2011 kl. 10:49 )

Hei Hilde! Gratulerer hjerteligst! Det var en ære å bli nominert sammen med deg! Prisen er vel fortjent.Keep up the good work!

Britt Ingebrigtsen, Holtet Andelsbarnehage ( 07.09.2011 kl. 17:46 )

Hilde, dette er vel fortjent og du er verdens beste sjef! Det er en ære å få jobbe i Lia barnehage sammen med deg!

Randi ( 07.09.2011 kl. 18:16 )

Tusen takk for alle gratulasjoner som jeg deler med alle i Lia barnehage, tusen, tusen takk!

Hilde ( 08.09.2011 kl. 22:09 )

Hilde er en fargeklatt:) det er en person som du kommer til å huske...Jeg har hatt deg som lærer på GIV for 8 år siden...Du er et forbilde for meg!Flott:))))

Tanja ( 16.08.2012 kl. 18:32 )

Du kan velge å være anonym.
Men vis alltid respekt for andre lesere og omtalte personer.

Ditt navn
Din kommentar