Siste nytt

Psykologspesialistene Ida Brandtzæg, Stig Torsteinson og Guro Øiestad. Barnehagen – en arena for psykisk helse

- Så og si alle barn tilbringer de fleste av sine våkne timer gjennom uka i barnehagen. Pedagogikken må derfor suppleres med ny psykologi, mener psykologspesialistene Ida Brandtzæg, Stig Torsteinson og Guro Øiestad.

Kjemper for tilskudd i lagmannsretten

Kampen om korrekt tilskudd til fem private barnehager i Nesodden vil ingen ende ta. I går var saken oppe i Borgarting lagmannsrett.

Barnehagebarn skal lære om overgrep

Incestsenteret i Vestfold starter undervisningsopplegg om vold og seksuelle overgrep rettet mot 5-åringene i barnehage.

Plan for alt

Det meste av det barnet ditt gjør i løpet av en barnehagedag er nøye planlagt. Her er litt av det barnet ditt skal jobbe med dette året.

Hele Norges Barnehagesøk

Finn din barnehage

Velg sted
Velg type
Vis ledige barnehageplasser.

Finn jobb i barnehage

Vis kun:

Gå inn på pbl.no for å redigere barnehagens oppføring.
Klikk her for å legge ut annonse for ledige stillinger.