Vil ha svømmekurs i barnehagen

Venstres Abid Raja vil ha svømmopplæring i barnehagen. - Vi kan ikke være bekjent med at halvparten av norske tiåringer ikke kan svømme, sier han.

Tuberkulosesmitte i barnehage

En ansatt i Stokkelandsmarka barnehage i Hå kommune har fått påvist tuberkulosesmitte.

Falsk trygghet

Visste du at refleks er ferskvare? Effekten forsvinner nemlig ved gjentatt bruk og vask.

Lite empati kan bli store problemer

Studie identifiserer ulike tegn på atferdsvansker hos små barn.

Hele Norges Barnehagesøk

Finn din barnehage

Velg sted
Velg type
Vis ledige barnehageplasser.

Finn jobb i barnehage

Vis kun:

Gå inn på pbl.no for å redigere barnehagens oppføring.
Klikk her for å legge ut annonse for ledige stillinger.