Kompetanse, samspill og struktur

Kvalitet

Vi har spurt ti aktører i barnehagesektoren om hva kvalitet er for dem. I dag: Utdanningsdirektoratet.

Blant landets beste

I Lørenskog er det flere minoritetsspråklige barn i barnehagene enn gjennomsnittet for alle barn i Norge.

Ansatte som trives, med god kunnskap, yrkesstolthet og et trygt fang

Kvalitet

Vi har spurt ti aktører i barnehagesektoren om hva kvalitet er for dem. I dag: Foreldrene.

Pass på barnas væskeinntak i varmen

Bør drikke en liter hver dag.

Hele Norges Barnehagesøk

Finn din barnehage

Velg sted
Velg type
Vis ledige barnehageplasser.

Finn jobb i barnehage

Vis kun:

Gå inn på pbl.no for å redigere barnehagens oppføring.
Klikk her for å legge ut annonse for ledige stillinger.