Vant kampen om tilskudd

Borgarting lagmannsrett har slått fast at Nesodden ikke hadde anledning til å avkorte tilskuddet til fem private barnehager.

Flere barn blir nærsynte

Nettbrettet får skylden, og optikere slår alarm.

Den viktige foreldresamtalen

Krenkelser mot barn debuterer ofte før treårsalderen. For disse barna er barnehagen den tryggeste plassen og de trenger å bli sett.

Streikefaren avblåst

Fire og en halv time på overtid ble PBL og arbeidstakerorganisasjonene enige om en ny tariffavtale.

Hele Norges Barnehagesøk

Finn din barnehage

Velg sted
Velg type
Vis ledige barnehageplasser.

Finn jobb i barnehage

Vis kun:

Gå inn på pbl.no for å redigere barnehagens oppføring.
Klikk her for å legge ut annonse for ledige stillinger.