Siste nytt

Guri Jørstad Wingård, frilansskribent, ph.d. i pedagogikk Polstret, men ubeskyttet

Vi mobilovervåker barna og forbyr dem å klatre i trær, men har ikke tid til å polstre dem mot voksenverdenens krav og inntrykk, mener Guri Jørstad Wingård.

Frode Antonsen Barnehage vant prestisjepris

ABC Bakken barnehage i Kristiansund vant anerkjent pris for rus- og avhengighetsforebygging.

Mest fornøyd med folkehøgskole og barnehage.

epsi-undersøkelsen

I årets forbrukerundersøkelse fra EPSI skårer barnehager nok en gang høyt blant foreldrene. Og igjen er det de private barnehagene som foreldrene er mest fornøyde med.

Startskudd for Naturpilotene

Nå går startskuddet for påmeldingen til "Naturpilotene - med barnehagen på tur i nærmarka" har startet. Er din barnehage påmeldt?

Hele Norges Barnehagesøk

Finn din barnehage

Velg sted
Velg type
Vis ledige barnehageplasser.

Finn jobb i barnehage

Vis kun:

Gå inn på pbl.no for å redigere barnehagens oppføring.
Klikk her for å legge ut annonse for ledige stillinger.