Det gode samarbeidet

– Ha forståelse for at du og barnet ditt nå er en del av en større gruppe der alle skal møtes på midten, råder daglig leder Royne K. Berget alle ferske barnehageforeldre.

Derfor skal du holde syke barn hjemme

Visste du at dersom barnet ditt får omgangssyke skal det holdes hjemme i 48 timer etter at det er symptomfritt?

Driver sju kommunale barnehager ulovlig

Kautokeino kommune har ikke dokumentert overfor Fylkesmannen i Finnmark at sju barnehager drives lovlig.

Toåring forsvant fra barnehage

Torsdag formiddag forsvant en toåring ut gjennom en åpen port i en barnehage i Asker.

Hele Norges Barnehagesøk

Finn din barnehage

Velg sted
Velg type
Vis ledige barnehageplasser.

Finn jobb i barnehage

Vis kun:

Gå inn på pbl.no for å redigere barnehagens oppføring.
Klikk her for å legge ut annonse for ledige stillinger.