Nå kan arbeidsgiver sjekke din vandel

Dersom en arbeidsgiver har mistanke om at en ansatt kan ha begått lovbrudd som kan gjøre en person uegnet til å jobbe i barnehagen, kan ny vandelsattest kreves framlagt.

Fra kontantstøttetoppen til best på barnehage

Kommunen kunne skryte av å ha landets beste kontantstøtte. Nå gjør ordføreren helomvending og skal bli blant landets beste på barnehageopptak.

Leseflinke barn blir smarte voksne

Barn som lærer seg å lese tidlig, kan få intellektuelle fordeler senere i livet.

Trondheim har flest pedagoger per barnehagebarn

Mens Oslo er taperen.

Hele Norges Barnehagesøk

Finn din barnehage

Velg sted
Velg type
Vis ledige barnehageplasser.

Finn jobb i barnehage

Vis kun:

Gå inn på pbl.no for å redigere barnehagens oppføring.
Klikk her for å legge ut annonse for ledige stillinger.