FUS-forhandlinger i havn

Fagforbundet og barnehageaktøren FUS er enige om et anbefalt forslag til tariffoppgjøret i år.

Lena Moe, barnehagelærer og pedagogisk leder i Fager Skog FUS barnehage, Nesodden. Læring i barnehagen? Selvfølgelig!

Undervurder ikke lekens betydning for læring i barnehagen, sier pedagogisk leder Lena Moe, og slår et slag for den gode gamle "tittei-borte"-leken.

Spesialpedagog ble årets gründer på Vestlandet

Heidi Aabrekk fikk prisen for Bravo-leken, en egenutviklet pedagogikk for forebygging av lese- og skrivevansker hos barn.

Anker barnehagesak til høyesterett

Barnehager fikk medhold om tilskudd. Kommunen anker dommen.

Hele Norges Barnehagesøk

Finn din barnehage

Velg sted
Velg type
Vis ledige barnehageplasser.

Finn jobb i barnehage

Vis kun:

Gå inn på pbl.no for å redigere barnehagens oppføring.
Klikk her for å legge ut annonse for ledige stillinger.