MiniUKA er en opplevelsesrik Kulturfestival for barn og studenter i Trondheim. MiniUKA er et samarbeid mellom SiT Barn, UKA-15 og SiT. I 2011 og 2013 deltok over 1000 barn og voksne på festivalen.

Klar for Miniuka

I midten av september tar Studentskipnaden barnehage i Trondheim over campus. Gjett om det blir baluba!

Publisert Sist oppdatert

Miniuka er en årlig barnefestival arrangert av Studentskipnaden barnehage (SiT Barn) i Trondheim, med god hjelp fra studentfestivalen, UKA.

Og gjett om de har mye spennende på programmet når de inntar Moholt studentby fra 15. til 17. september. Det blir både konserter, dans, kunst og workshops og arrangørene håper at så mange som mulig kommer.

På Miniuka blir det også minimarked med salg av ulike produkter, som blant annet er har lagd på dugnader med foreldre og barn. Pengene fra årets festival, går til årets tv-aksjon og her blir det noe for alle. Vi nevner i fleng; Gunnhild Sundli, Kim André Th. Rønningen, “Raindogs duo” og “Xact Dance Crew».

Nytt av året er «Foreldrebandet», som selvfølgelig består av studentforeldre. Det blir bidrag fra ulike deler av studentmiljøet og barneteateret stiller også med forestilling.

Workshopsene vil bestå av samtidsdans, flamenco, arabisk dans, hip hop og en forskerstasjon. I tillegg tilbyr festivalen Miniminiuka, en festival i festivalen der øvre aldersgrense er to år.

Årets festivalkunstner er Mia Øquist.

Det beste av alt er at det ikke koster noe å være med, Miniuka er nemlig gratis og reklamefri.

– Vi ønsker barnehager, studenter og familier velkommen til årets fineste barnehagedager midt i hjertet av studentbyen, skriver arrangøren i invitasjonen.

Les mer om Miniuka her.

Powered by Labrador CMS